Vakantiegangers gezocht, of nou ja een tijdelijk huis

Na een week met mijn nieuwe kittykatvriend Otis heb ik gemerkt dat ik een hartstikke goede dierenoppas ben. Toen ik in Barcelona verbleef kreeg ik een berichtje van mijn docente van een paar jaar geleden, ze is mijn trouwe blogleester. Aangezien mijn plannen even onduidelijk waren vroeg ze mij of ik 3,5 week voor haar kat in Hilversum wilde zorgen. Hilversum vind ik een hele leuke plaats en lekker dichtbij de KRO, zodat ik af en toe even koffie kan gaan drinken met oudcollega’s. Ik was direct enthousiast en boekte mijn ticket naar huis.

Toen ik na twee dagen even kennis kwam maken met de kat en een rondleiding door het huis kreeg was ik nog enthousiaster en bedacht me dat dit moment en deze locatie meant to be waren om aan mijn eerste boek te beginnen. Een heerlijke plek, waar ik de rust, ruimte en inspiratie heb. Als verrassing kreeg ik ook nog een fiets, auto, trampoline en piano bij het nieuwe huis. Dus ik heb alle ruimte om creatief en in vrijheid te leven en zoveel mogelijk te schrijven, een soort autobiografie wordt het. Onbekende plekken inspireren mij het meest. Schrijven op een plek waar ik al veel tijd in mijn leven heb doorgebracht lijdt me af, omdat het me terugbrengt naar de herinneringen aan die plek.

Nu heb ik nog tot 11 augustus om in dit huis te blijven en hoop ik de eerste versie van het boek zo ver mogelijk af te krijgen. Vanaf die tijd wil ik graag weer op iemand zijn huis en eventueel huisdier passen en rustig verder schrijven. Dus ga je rond 11 augustus op vakantie en vind je het fijn als ik op je huis pas laat het me dan graag weten. Inmiddels heb ik in het afgelopen jaar al op 3 verschillende huizen gepast in Nijkerkerveen, Amsterdam en Hilversum dus ik heb zelfs referenties als je wilt. Wat locatie betreft ben ik opzich niet heel veeleisend, wel vind ik het belangrijk dat ik mij makkelijk kan verplaatsen met bijvoorbeeld ov of een auto (die ik zelf nog niet heb).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s