YESSS!!! Het nieuwe jaar is begonnen!!

Alle bladzijdes van hoofdstuk 2017 zijn leeg. Ik kan weer alle kanten op. Werkelijk ALLES is mogelijk. Mijn chaotische, spannende hoofdstuk 2016 is uit. Bijna alles waarvan ik wil dat het voorbij is.. is over, wat een opluchting! Geloof me ik hemet-jopieb enorm genoten, maar af en toe kon zelfs ik mijn eigen leven niet meer bijhouden. 2016 was een super leerzame rollercoaster vol nieuwe baantjes, verhuizingen, reisjes en avontuur. 2017 wordt anders, hoe dan? Nou.. ik heb werkelijk geen idee.

Het vuurwerk knalt, verdriet komt los.. ik word er zelfs een beetje duizelig van. Alle oude spanning lijkt nog even zijn uitweg te zoeken als voorbereiding op een frisse start. Klaar voor een positief nieuw jaar. Normaal wil ik iedereen berichtjes sturen en fijne woorden overbrengen. Dit keer ben ik meer in mezelf gekeerd. Zo ontspannen mogelijk probeer ik de overstap van 2016 naar 2017 te ervaren. Ik word blij van de mensen die aan mij denken en berichtjes sturen. Verder probeer ik zoveel mogelijk rust te pakken. Zodat ik wanneer ik wakker word echt vol frisse energie en doelgericht aan 2017 kan beginnen. Goede voornemens wil ik het niet noemen, maar ik wil wel doelen stellen.

In 2016 was het mijn doel om zoveel mogelijk af te sluiten en op te ruimen. Ik had een enorm brede interesse wat werkgebied betreft. Ik heb van alles even geprobeerd en ik heb ervaren wat allemaal niet voldoende bij mijn levensdoel past. Er is meer duidelijkheid ontstaan. Op het gebied van wonen heb ik enorm geëxperimenteerd en even ‘het leven van andere mensen geleefd’. Ik heb geleerd voor katten te zorgen en ik ben er best goed in moet ik zeggen. Ik ben dankbaar voor alle ervaringen die ik rijker ben geworden en ik bedank iedereen die hier een bijdrage aan geleverd heeft.

Mijn grootste doelen voor 2017 zijn:

  • Alsnog mijn massagediploma halen, en
  • De eerste versie van mijn eerste boek schrijven.

Verder zijn er dingen die ik vooral als opties zie waarin ik mijn keuzes nog moet maken. Ik wil weer super graag sporten. Ik wil heel graag weer een keer turnen, gewoon om te weten hoe het ook alweer is. Verder wil ik kickboksen, yoga beoefenen en dansles volgen. Daarin moet ik nog even kiezen. Het eerste halfjaar blijf ik sowieso in Nederland en wil ik de studielening bij mijn ouders afbetalen. Het gedeelte daarna, daar ben ik nog hard over aan het twijfelen. Zal ik bijvoorbeeld een tijdje op een cruiseschip in de Caribbean als een masseuse gaan werken? Of zal ik naar Australië gaan, aangezien ik nog geen 30 ben en het visum vrij makkelijk te regelen is. Of zal ik Portugees gaan leren in Brazilië? Of toch maar weer een tijdje kattenoppasser worden in Nederland. Alles is mogelijk. Misschien word ik zelfs wel hopeloos verliefd en beangstigend burgerlijk, al is dat niet iets waar ik op dit moment keihard zit te wachten. Maar goed.. Happy new year lieve lezers. Ik wens jullie een geweldig hoofdstuk toe!

Een gedachte over “YESSS!!! Het nieuwe jaar is begonnen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s