Hello nieuwigheid! Ik zoek een woning!

36630283_10216987895275990_5783645983481004032_nTerwijl er alweer een nieuwe maand is ingegaan en ik zo vaak mogelijk van het mooie weer en leuke momenten geniet, lijkt de rest na een lange aanloop weer vanzelf te gaan. Thank God!! De nieuwigheid ligt op mij te wachten. Ineens gaat alles super snel! Mijn vriendin bedenkt dat je blij wordt van geverfde haren en in dezelfde week krijg ik als verrassing een nieuwe haarkleur van haar zusje, wie ook mijn vriendin is! Ik vaar met mijn lover en zijn ouders in de buurt van Zaandam en vier met mijn Curaçaose vriendin de Nationale herdenking van de afschaffing van de slavernij op het Keti Koti festival in het Oosterpark in Amsterdam. Doordeweeks eet ik af en toe soort van picknickend aan de grachten in Utrecht met vriendinnen en morgen is een mooie dag waarop mijn jeugdvriendinnetje het jawoord aan haar toekomstige man gaat geven en andersom. Ik ben blij met zoveel vreugde om mij heen. Blij dat ik mezelf niet meer dwing om constant te studeren voor mijn werk. De krampachtigheid verdwijnt uit mijn lijf!

En ondertussen? Heb ik vorige week mijn baan opgezegd en mag ik 1 augustus alweer bij een ander bedrijf aan de slag met dezelfde functietitel, maar een nieuwe uitdaging met andere werkzaamheden. Ik ga mijn Brandweercollega’s natuurlijk wel missen, want bij hen mag ik zo lekker mezelf zijn, net als bij het Chauffeurscafé en dat is Goud waard! En toch vertrek ik, klaar om verder te groeien, mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Klaar om andere mensen te ontmoeten en klaar om de volgende verandering in gang te zetten.

De reis van Hoekvanholland_commandantswoningVinkeveen naar de Brandweer in Gouda was al een flink stukje wat ik al zo’n tien maanden lang heb volgehouden. Maar aangezien Den Haag nog een stukje verder van mijn bed ligt wil ik eigenlijk wel weer verhuizen. Ik wilde graag in een mega groot monumentenpand in Hoek van Holland aan het strand wonen voor maar een paar honderd euro’s, maar iemand was mij voor. Dus heb jij toevallig een woonruimte in Den Haag, Rijswijk, Delft, Katwijk, Scheveningen of in een buurtje daar omheen of ken je iemand die mij een stapje verder zou kunnen helpen? Laat het mij dan alsjeblieft weten. Aangezien ik nog steeds geen miljonair ben zou ik het liefst woonlasten van zo’n beetje €500 per maand hebben of zelfs minder. Iets met uitdagingen he?!! Als je iemand kent of bent die connecties heeft bij een antikraak-beweging, wil je dan overwegen om mij voor te dragen?

 

 

3 gedachten over “Hello nieuwigheid! Ik zoek een woning!

  1. Succes met het vervolg van je pad. Je leert en je hebt een open geest om iets te verwezenlijken. Net zoals je de vraag openstelt om daar antwoord op te krijgen voor een appartementje of woning.
    Ik heb wel ruimte maar België is te ver af 🙂

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s