Hoera het is gelukt! En vele veranderingen… 

In mijn vorige blog schreef ik over mijn proces tot het afronden van een Holistische massageopleiding, waar ik eigenlijk al in 2015 aan begonnen was. Het plan was om de 14 maanden durende opleiding in 2016 af te ronden, maar met mijn hoeveelheid dromen en plannen paste dat destijds even niet. Ik deed veel andere dingen in tussentijd, maar ik kon de toetsen maar niet loslaten. Het hield altijd een stukje in mijn hoofd bezet.

Dat is de reden waarom ik het vorig jaar weer op heb gepakt. En ongelofelijk maar waar het harde werken is beloond!! Afgelopen maand heb ik examen gedaan en ik ben geslaagd! Hierbij wil ik iedereen bedanken die mij heeft gesteund met positieve woorden of met proefmodel liggen.

Ik ben opgelucht en super dankbaar!

Maar wat ga ik er nu mee doen? Ik heb op dit moment echt even geen idee. Masseren is iets wat ik leuk vind en waar ik ontspanning uit haal, maar een concreet plan heb ik even niet. Wellicht komt dat over een tijdje. Mijn leven is in een korte tijd weer aardig veranderd en ik moet alles nog een beetje laten landen. 

Vorige maand heb ik mijn huis opgezegd in Vinkeveen en ben ik na een jaartje inofficieel samenwonen nu officieel aan het samenwonen. En het voelt goed! Eindelijk niet meer zoveel alleen doen! Lekker samen koken en sporten en Netflix uit kijken. Ik woon nu in Hoofddorp aan het water. Aan het water wonen was ook een van mijn grote dromen! Check! ook weer behaald!

En altijd als ik een doel behaald heb of een droom is uitgekomen bedenk ik weer een nieuw doel. Het leek mij zo fijn om weer eens een baan te hebben waar ik wel energie uit haal in de mediabranche en waar ik het liefst lekker op de fiets naartoe kan. Ook dit is gelukt! Wat mega snel verliep. Ik besefte in oktober dat de baan waar ik in april mee startte echt niet mijn ding was en het na maanden proberen ook nooit mijn ding zou worden. En zodra ik dat besef kan ik niet langer blijven plakken, want mijn hele lijf gaat dan protesteren. Dus veel sneller dan verwacht gaf ik mijn vaste contract en prachtige arbeidsvoorwaarden op, om via een uitzendbureau wat leuks te gaan doen. 

Afgelopen maand ben ik gestart bij DPG media en werk ik voor Reclamefolder. Wellicht ken je het wel of misschien gebruik je het wel. Dan kan ik jou binnenkort misschien wel bereiken met een prachtige pushmelding op je telefoon. Dit keer is het echt leuk! Er werken mensen die zo lekker zichzelf zijn dat ik mij geen uitzondering voel. Ik kan volledig mezelf zijn: eerlijk, open, direct en een beetje creatief en het wordt nog gewaardeerd ook. Het is echt een verademing! 

Zo dat was even heel veel informatie voor een blog, maar nu ben je weer helemaal bij en zal ik de volgende keer weer iets minder info in zo’n kort stukje proppen.

3 gedachten over “Hoera het is gelukt! En vele veranderingen… 

 1. Echt supergaaf om dit te lezen. Een mooie afsluiter toch je diploma gehaald. Het duurde even maar je hebt toch doorgezet. Gefeliciteerd!

  En dan ook nog je droom achterna en de media in gestapt. Dat moet goed voelen. Heel veel plezier bij het verder waarmaken van deze droom.

  Geniet ervan!
  Ook van je huisje aan het water.
  Groetjes,
  Marco

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s