Missie en visie

Mijn missie is mensen te helpen om in hun persoonlijke kracht te komen. Ik wil je inspireren en motiveren je eigen grenzen en normen en waarden te ontdekken door uit je comfortzone te stappen. Leer jezelf en de wereld beter kennen. Ontdek jouw persoonlijke drijfveer en maak deze krachtig. Laat je dromen uitkomen en leef je favoriete leven. Zo lever jij jouw bijdrage aan een positievere wereld. Be happy and love the crazy ones!

Mijn visie is dat iedereen unieke talenten heeft en dat het belangrijk is dat deze worden ingezet. Zo wordt de wereld vanzelf positiever. Alles is mogelijk zolang je er zelf in gelooft. Je kunt al je dromen uit laten komen, als je dat echt wilt en hier vol overtuiging voor kiest. Heb het lef om jezelf te zijn. Neem risico’s en durf hulp te vragen. Word wie je wilt zijn en een nieuwe wereld vol mogelijkheden opent zich!

Ik schrijf open en eerlijk over mijn eigen leven, waarin bergen, gaten en rivieren mijn unieke pad vormen. Ups en downs, avonturen en obstakels deel ik met jou. Zo wil ik mijn bijdrage leveren aan een veranderende, verbindende en verbeterende positieve wereld. Ik wil openheid en eerlijkheid stimuleren en ruimte bieden voor twijfels, verandering en groei. Ik droom van een samenleving waarin iedereen zijn talenten inzet en zichzelf kan en durft te zijn. Door outside of the box te denken nodig ik je uit om dichterbij jouw unieke zelf te komen en jouw talenten en kracht te versterken, zodat jij het optimale uit jezelf kan halen. Ik wil je stimuleren het positieve van elke situatie in te zien en het maximale uit je leven te halen. Zo worden we allemaal gelukkiger en wordt de wereld steeds een beetje mooier.

Be happy and love the crazy ones!